Béda révisi "Wewengkon Kantō"

Taya parobahan ukuran ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta using AWB
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q132480 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta using AWB)
[[Gambar:Japan Kanto Region large.png|right|thumb|220px|Wewengkon Kantō, Jepang.]]
{{about|the Kantō region of [[Jepang]]|other uses|Kanto (disambiguation)}}
{{nihongo|'''Wewengkon Kantō'''|関東地方|Kantō-chihō}} nyaetanyaéta hiji wewengkon sacara [[geographical|geografi]] di [[Honshū]], [[island|pulo]] panggedena di [[Jepang]]. Wewengkon ieu ngawengku tujuh [[prefectures|préféktur]] nu tumpang tindih jeung [[Greater Tokyo Area|Wewengkon Megapolitan Tokyo]]: [[Gunma Prefecture|Gunma]], [[Tochigi Prefecture|Tochigi]], [[Ibaraki Prefecture|Ibaraki]], [[Saitama Prefecture|Saitama]], [[Tokyo]], [[Chiba Prefecture|Chiba]], jeung [[Kanagawa Prefecture|Kanagawa]]. Ieu wewengkon, teu leuwih ti 40 persen dataran di '''Kantō plain'''. Sesana mangrupa pasir jeung gunung-gunung.
 
{{Japan}}