Paul: Béda antarrépisi

1 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji using AWB
m (Bot: Migrating 114 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1088 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji using AWB)
 
'''Paul''' atawa '''biru''' atawa '''bulao''' (tina basa [[Walanda]] ''blauw'') nyaéta warna anu dihasilkeun ku [[cahaya]] nu boga [[spéktrum]] nu didominasi ku énergi nu [[Gelombang#Panjang gelombang|panjang gelombangna]] antara 440–490 [[nanométer]].
Paul dianggap salasahijisalah sahiji ti tilu [[warna primér]] sajaba ti [[beureum]] jeung [[héjo]].
 
== Tempo ogé ==