Béda révisi "Ageman"

5 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: rea → réa, kabeh → kabéh (2), jeng → jeung using AWB
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: rea → réa, kabeh → kabéh (2), jeng → jeung using AWB)
SakabehSakabéh umat manusa ngagaduhan '''agama''' boh rek [[Islam]], [[Kristen|Nasoro]], jengjeung sajabana. '''Agama''' lamun di Indonesia diartikeunna kirang langkung aturan anu kudu ditaati ku sakabehsakabéh insan/[[manusa]] jeung kedah dimumule ku anu nganut etaéta agama. Di ieu kaca nyobaan ngarewong sugan aya hartosna jeung mangfaatna keur balareabalaréa.
 
==Ageman Islam==
{{pondok}}
 
[[Kategori:Ageman islam ]]