Béda révisi "An Naziat"

2 bita dipupus ,  3 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: geusan → pikeun (2) using AWB
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q232690 (translate me))
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: geusan → pikeun (2) using AWB)
** Manusia dibagi jadi 2 golongan di [[ahérat]]
** Manusia henteu bisa nyaho iraha kajadianana waktu kiamat
 
* '''Carita'''
: Carita [[Musa]] a.s. jeung [[Fir´aun]].
 
== Eusi jeung Tarjamah ==
| 39.
| <div dir="rtl"><big><big>فَإِنَّ ٱلۡجَحِيمَ هِىَ ٱلۡمَأۡوَىٰ</big></big></div>
| Saéstuna nya Jahanam geusanpikeun pangbalikanana.<br />
|-
| 40.
| 41.
| <div dir="rtl"><big><big>فَإِنَّ ٱلۡجَنَّةَ هِىَ ٱلۡمَأۡوَىٰ</big></big></div>
| Saéstuna, nya sawarga geusanpikeun pangbalikanana.<br />
|-
| 42.