Béda révisi "Babakanciamis, Sumurbandung, Bandung"

m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji using AWB
m
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji using AWB)
 
}}
 
'''Babakanciamis''' nyaéta salasahijisalah sahiji kalurahan di [[kacamatan]] Sumurbandung, [[Kota Bandung]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]], [[Indonésia]].
 
<!--
==Sajarah==
 
 
==Profil Pamaréntahan==
 
 
==Profil Daérah==
 
===Démografi===
 
 
==Atikan==
 
 
==Poténsi==