Béda révisi "Babatuan"

10 bita dipupus ,  5 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji using AWB
m (bot Miceun: simple, pt, ko, fi, yi, sl, cy, nrm, bg, no, de, ru, wo, es, tr, ms, hi, lv, lt, ca, hu, uk, ja, en, zh, ar, et, is, mk, cs, sv, fr, pl, he, sk, sr, nl, el, it, da, gl, ro, ta, bs, nn, hr, an, eu, sw, lb, nds, th, jv, hy, ml, lmo, kk, ku,)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji using AWB)
# [[batu métamorfosis]].
 
Batu igneus nyaéta batu anu kawangun ku [[magma]] éncér, batu tamperan ngaliwatan tamperan sarta [[tekenan]] bahan nu tangtu, sarta batu métamorfosis ngaliwatan salasahijisalah sahiji ti dua cara anu disebut tiheula sanggeus robah alatan suhu jeung tekenan. Dina perkara-perkara di mana bahan organik ninggalkeun tapak dina batu, hasil ieu dipikawanoh minangka [[fosil]].
 
Kerak [[Bumi]] (kaasup [[litosfer]]) jeung [[Palapis Bumi|palapisna]] dijieun tina batu.
[[Kategori:Bahan]]
 
[[id:Bebatuan]]
[[eo:Roko]]
[[id:Bebatuan]]
[[new:पाऱै (तमिल संकिपा)]]
[[su:Batu]]
[[vi:Đá (địa chất)]]