Santiago, Cilé: Béda antarrépisi

Taya parobahan ukuran ,  5 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta
mTidak ada ringkasan suntingan
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta)
[[File:Vista Parcial de Santiago de Chile 2013.jpg|thumb|310px|right|Santiago, [[Cilé]].]]
'''Santiago''' ([[Basa Spanyol]]: ''Santiago de Chile'') nyaetanyaéta [[ibu kota]] sakaligus kota panggedena di [[Cilé]]. Pangeusina 5.428.590 jiwa ([[2002]]).
 
{{commonscat|Santiago de Chile}}
20.027

éditan