Béda révisi "Gain"

2 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
→‎Unit logaritmis jeung désibel: Ngarapihkeun éjahan, replaced: kalolobaan → lolobana
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: teh → téh , mangrupakeun → mangrupa, Kusabab → ku sabab, dimana → di mana using AWB)
m (→‎Unit logaritmis jeung désibel: Ngarapihkeun éjahan, replaced: kalolobaan → lolobana)
* Gain = 20 * log (''V''<sub>2</sub>/''V''<sub>1</sub>) dB
 
Rumus ieu ukur bener lamun beban [[impedansi]]na sarua. Dina kalolobaanlolobana parabot éléktonik modéren, [[impedansi kaluaran]] cukup leutik sarta [[impedansi asupan]] cukup gedé sahingga beban bisa teu dianggep tampa mangaruhan teuing pangitungan.
 
=== Conto ===
18.254

éditan