Heulang: Béda antarrépisi

3 bita dipupus ,  5 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, ea → éa, eo → éo
Tidak ada ringkasan suntingan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, ea → éa, eo → éo)
}}
 
'''Heulang''' mangrupakeunmangrupa [[manuk pamangsa]] badag, nu utamana ngageugeuh [[Dunya Kuna]], anggota ordo [[manuk]] [[Falconiformes]], kulawarga [[Accipitridae]], sarta sababaraha genera nu béda, nu kadang teu padeukeut.
 
Sakumaha sakabéh manuk pamangsa, [[pamatuk]] heulang seukeut tur ngeluk pikeun nyewiran daging mangsana, sukuna kuat sarta kukuna ranggoas. Tetempoan heulang seukeut pisan, sahingga bisa nyidikkeun mangsa ti kaanggangan.
 
== Taksonomi ==
** '''Subkulawarga [[Aegypiinae]]: Old World vultures'''
** '''Subkulawarga [[Circinae]]: harriers'''
** '''Subkulawarga [[Circaetinae]]: snake-eagleséagles'''
*** [[Bateleur]], ''Terathopius ecaudatus''
*** [[Short-toed Eagle]], ''Circaetus gallicus''
== Rujukan ==
*''Splitting headaches? Recent taxonomic changes affecting the British and Western Palaearctic lists'' - Martin Collinson, [[British Birds (kalawarta)|British Birds]] vol. 99 (Juni 2006): 306-323
*Bruguier, LeonardLéonard [http://web.archive.org/web/20020105124337/http://www.usd.edu/iais/veterans/feather.html A Warrior's Eagle Feather]
*Stokes, DaShanne (In Press). [http://www.geocities.com/eaglefeatherlaw/stokes.article.html Legalized Segregation and the Denial of Religious Freedom.]
*Electronic Code of Federal Regulations (e-CFR), ''Title 50: Wildlife and Fisheries PART 22—EAGLE PERMITS''
20.027

éditan