Force India: Béda antarrépisi

4 bita dipupus ,  5 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé , nyaeta → nyaéta, dimana → di mana, salahsahiji → salah sahiji
mTidak ada ringkasan suntingan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé , nyaeta → nyaéta, dimana → di mana, salahsahiji → salah sahiji)
'''Force India''' mangrupa salahsahijisalah sahiji tim balap [[Formula 1]] anu asalna ti [[India]]. Tim ieu mangrupa akusisi ti tim Spyker anu pernah turun di taun 2007. Nu miboga tim ieu nyaetanyaéta jutawa India [[Vijay Mallya]]. Debut tim ieu dimimitian di GP Australia 2008. Tim ieu teras ngagaduhan pasokan mesin ti [[Mercedes-Benz]]. Tim ieu lantas ngaraih pole position di GP Belgia 2009 lewat [[Giancarlo Fisichella]]. Enjingna pas balapan, Fisichella ogeogé akhirna ngaraih podium pertamana kanggo tim ieu, dimanadi mana anjeunna finis kadua dipengkereun [[Kimi Raikkonen]] ([[Ferrari]]).
 
Meskipun turun dibawah bendera India, mayoritas karyawan di tim ieu sabenerna orang Inggris, anu seueurna tilas karyawan tim [[Jordan Grand Prix]]. Basis tim ieu di [[Silverstone]], [[Northamptonshire]], [[Inggris]].
* [http://www.forceindia.com Situs resmi]
 
{{Citakan:Tim F1}}
 
[[Kategori:Tim F1]]
20.027

éditan