Béda révisi "Tunggilis, Kalipucang, Ciamis"

m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q13467014)
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
 
}}
 
'''Tunggilis''' nyaéta salasahijisalah sahiji désa di [[kacamatan]] Kalipucang, [[Kabupatén Ciamis]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]], [[Indonésia]].
 
<!--
==Sajarah==
 
 
==Profil Pamaréntahan==
 
 
==Profil Daérah==
 
===Démografi===
 
 
==Atikan==
 
 
==Poténsi==
18.254

éditan