Béda révisi "Surabaya, Balubur Limbangan, Garut"

m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji
m
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
 
}}
 
'''Surabaya''' nyaéta salasahijisalah sahiji désa di [[kacamatan]] Balubur Limbangan, [[Kabupatén Garut]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]] , [[Indonésia]].
 
<!--
==Profil Pamaréntahan==
 
 
==Profil Daérah==
18.254

éditan