Béda révisi "Sénsus"

2 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, ea → éa
m (Bot: Migrating 75 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q39825 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, ea → éa)
'''Sénsus''' nyaetanyaéta proses keur neangannéangan informasi ngeunaan unggal anggota dina populasi (henteu ngan keur populasi [[manusa]]). Sénsus ieu mangrupa métode pikeun ngumpulkeun data [[statistik]].
 
{{pondok}}
18.254

éditan