Béda révisi "Cibitung Kulon, Pamijahan, Bogor"

m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12478745 (translate me))
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
 
}}
 
'''Cibitung Kulon''' nyaéta salasahijisalah sahiji désa di [[kacamatan]] Pamijahan, [[Kabupatén Bogor]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]], [[Indonésia]].
 
<!--
==Sajarah==
 
 
==Profil Pamaréntahan==
 
 
==Profil Daérah==
 
===Démografi===
 
 
==Atikan==
 
 
==Poténsi==
18.254

éditan