Béda révisi "Lubang Buaya, Cipayung, Jakarta Timur"

m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji
(Ngadamel artikel/kategori otomatis)
 
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
 
{{kotakinfo Kalurahan
| nami = Lubang Buaya
| peta =
| kapadetan =
}}
'''Lubang Buaya''' nyaéta salasahijisalah sahiji kalurahan di [[kacamatan]] [[Cipayung, Jakarta Timur|Cipayung]], [[Kota Jakarta Timur]], [[Propinsi]] [[DKI Jakarta]], [[Indonésia]].
 
<!--
==Sajarah==
 
 
==Profil Pamaréntahan==
 
 
==Profil Daérah==
 
===Démografi===
 
 
==Atikan==
 
 
==Poténsi==
18.254

éditan