Béda révisi "Fu (kana)"

2 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (2)
m (Bot: Migrating 18 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q40709 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (2))
 
|[[Image:Japanese Katakana FU.png|thumb|150px|Katakana フ.]]
|}{{gojuon}}
'''ふ''', dina [[hiragana]], atawa '''フ''' dina [[katakana]], nyaetanyaéta salah sahiji [[kana]] Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji [[Mora (linguistics)|mora]]. Karakter ieu kadangkala disebut "Hu". Dina hiragana diwangun ku opat garis, sedengkeun dina katakana ngan sagaris. Cara ngejana nyaetanyaéta([[International Phonetic Alphabet|IPA]]) {{IPA|[ɸɯ]}}.
 
{{pondok}}
 
[[CategoryKategori:Kana]]
18.254

éditan