Béda révisi "Pancoran, Jakarta Kidul"

2 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji
m (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q193015 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
|propinsi=DKI Jakarta
}}
'''Pancoran''' nyaéta salasahijisalah sahiji [[kacamatan]] di [[Kota Jakarta Selatan]], [[Propinsi]] [[DKI Jakarta]] , [[Indonésia]].
<!--
==Profil Pamaréntahan==
18.254

éditan