Béda révisi "Novel"

6 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (2)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta (2))
'''Novel''' nyaetanyaéta karangan prosa anu panjang nu ngandung rangkaian carita kahirupan hiji jalma jeung jalma di sakelilingna jeung nonjolkeun watek jeung sifat satiap palaku. Nu nyerat novel nyaetanyaéta novelis.
 
Novel nyaeta karangan prosa anu panjang nu ngandung rangkaian carita kahirupan hiji jalma jeung jalma di sakelilingna jeung nonjolkeun watek jeung sifat satiap palaku. Nu nyerat novel nyaeta novelis.
 
==Unsur==
{{unsurlist}}
 
Tema
18.254

éditan