Béda révisi "Tabel lambang matematis"

Taya parobahan ukuran ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: migunakeun → ngagunakeun
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: rea → réa (7), ea → éa (42) using AWB)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: migunakeun → ngagunakeun)
__NOTOC__
[[Matematika]] mindeng pisan migunakeun sakumpulanngagunakeunsakumpulan lambang pikeun éksprési matematisna.
Pikeun nu icikibung dina widang matematik mah, moal kukumaha, tapi pikeun nu arang nempo, sigana kudu mindeng ngapalkeun.
Di handap ieu dibéréndélkeun rupa-rupa lambang matematis katut ngarana, éjahanana, jeung saeutik dadaranana.
18.254

éditan