Béda révisi "Sriwijaya Air"

2 bita dipupus ,  3 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, nyaeta → nyaéta (2)
m (Bot: Migrating 10 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q619089 (translate me))
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, nyaeta → nyaéta (2))
}}
 
'''Sriwijaya Air''' mangrupakeunmangrupa ngaran salah sahiji pausahaan panerbangan di Indonesia. Sriwijaya Air ngalayanan rute panerbangan domestik jeung internasional.
 
==Tujuan==
Sriwijaya Air ngalayanan rute rute nyaetanyaéta :
===Domestik===
* [[Ambon]] - [[Bandara Pattimura]]
 
==Armada==
Sriwijaya Air ngagaduhan armada pesawatna nyaetanyaéta :
 
<center>
|}
</center>
 
 
{{Maskapai penerbangan di Indonesia}}
 
[[Kategori:Perusahaan penerbangan Indonésia]]
18.254

éditan