Béda révisi "6 Oktober"

2 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎Nu babar: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Presiden → présidén using AWB
(→‎Tumbu luar: clean up, replaced: {{months}} → {{bulan}} using AWB)
m (→‎Nu babar: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Presiden → présidén using AWB)
== Kajadian ==
== Nu babar ==
* [[1960]] - [[Yves Leterme]]. Sénator, manten Minister-Presidentprésidént Flanders sarta Flemish Minister Tatanén jeung Kalaukan [[Belgia]]
 
== Nu pupus ==