Béda révisi "Kode palabuan udara IATA"

Taya parobahan ukuran ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ea → éa using AWB
m (Bot: Migrating 36 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q192824 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ea → éa using AWB)
 
'''Kode palabuan udara IATA''' (nami resmina: ''IATA location identifier'') nyaéta kode nu diwangun tina 3 hurup anu digunakeun pikeun nandaan [[palabuan udara]] di dunya. Kode-kode ieu diwangun jeung diatur ku [[IATA]] (Asosiasi Transportasi Udara Internasional) jeung dikaluarkeun 3 kali sataun dina Diréktori PangodeanPangodéan Maskapai Pangapungan IATA.
 
Heunteu sakabéh kode-kode ieu digunakeun ngan pikeun hiji palabuan udara. 323 ti 17.576 kode dikanggoan ku leuwih ti hiji palabuan udara.{{Citation needed}}