Béda révisi "Lémbang, Lélés, Garut"

Taya parobahan ukuran ,  3 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji using AWB
m (- kat pagename)
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji using AWB)
 
{{kotakinfo Kalurahan
| nami = Lémbang
}}
 
'''Lémbang''' nyaéta salasahijisalah sahiji désa di [[kacamatan]] Lélés, [[Kabupatén Garut]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]], [[Indonésia]].
 
<!--
==Profil Pamaréntahan==
 
 
==Profil Daérah==