Béda révisi "Student's t-test"

Taya parobahan ukuran ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta using AWB
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta using AWB)
'''Test'''-'''''t''''' nyaetanyaéta unggal [[tes hipotesa statistik]] numana tes statistik ngabogaan [[Sebaran-t student]] lamun [[null hypothesis]] bener.
 
 
{{pondok}}