Béda révisi "Tony Tony Chopper"

2 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎Biograpi: Ngarapihkeun éjahan, replaced: bere → béré
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nya éta → nyaéta (4), Kusabab → ku sabab (3), kulantaran → ku lantaran (2), Didinya → di dinya)
m (→‎Biograpi: Ngarapihkeun éjahan, replaced: bere → béré)
Chopper nyaéta sakadang [[Rusa Kutub]] aneh anu irungna biru.<ref name="Chopper"/> Manéhna di asingkeun ku rusa kutub séjén ku lantaran kaanehannana, nepi ka hiji poé manéhna ngadahar [[Buah Setan]] tipe [[Zoan]] nyaéta buah "Hito Hito".<ref name="Chopper"/> Sabada ngadahar éta buah, manéhna jadi bisa ngomong, jeung mikir jiga jelma, nu ahirna Chopper dipiceun ku kolotna.<ref name="Chopper"/>
 
ku sabab dipiceun ku kelompokna, tuluy Chopper indit ka desa dina wujud jiga jelma, ku lantaran wujudna can sampurna manéhna diusir deui ku warga ku sabab wujudna jiga monster.<ref name="Chopper"/> Nalika tatu, Chopper di tulungan ku [[Dokter Hiluluk]], dokter gadungan anu teu di pikaresep ku warga, padahal niat na mah hayang nulungan warga.<ref name="Chopper"/> Tuluy Chopper di pulung ku Hiluluk, tidieu Chopper meunang rasa kanyaah ti batur, Hiluluk nganggap Chopper jiga anakna sorangan tuluy di berengaranbéréngaran '''Copper''', ku sabab tandukna bisa meulah tangkal (Chop).<ref name="Chopper"/>
 
Sabada maotna Dokter Hiluluk, Chopper di asuh ku [[Dokter Kureha]].<ref name="Chopper"/> di dinya Chopper di ajarkeun [[Élmu Kedokteran]] ku Kureha.<ref name="Chopper"/> Hiji poé Chopper nyieun hiji obat anu teu kahaja ka dahar ku manéhna, tuluy wujud manéhna robah teu puguh rupana, ieu kajadian téh cikal bakalna "Rumble Ball" anu di paké Chopper pikeun gelut jeung musuhna.<ref name="Chopper"/>
18.254

éditan