Béda révisi "Kabupatén Acéh Kulon"

Taya parobahan ukuran ,  3 tahun yang lalu
m (menghapus Kategori:Kabupatén Acéh Kulon menggunakan HotCat)
 
|propinsi = [[Nanggroe Acéh Darussalam]]
|ibukota = '''Meulaboh'''
|lega = 2.927,95 km<sup>2<sup/sup>
|pangeusi = 173.558 jiwa (2010)
|kapadetan = 59,28
39

éditan