Béda révisi "Citakan:Hapus"

fix tag
m (margi kaca hususna emang ditulis catatan, pami catetan mah teu aya kaca hususna)
(fix tag)
| text = '''{{#if:{{NAMESPACE}}|{{NAMESPACE}}|Kaca}} ieu [[Wikipedia:Kawijakan dina ngahapus kaca|diusulkeun pikeun dihapus]]{{#if:{{{kpg|}}}{{{csd|}}}{{{1|}}}|, kalayan alesan:<br /><br /><center><font color="red" size="4">{{Hapus/kpg|{{{1|{{{kpg|{{{csd}}}}}}}}}}}|}}{{br}}{{#if:{{{kpg2|}}}{{{csd2|}}}{{{2|}}}|{{Hapus/kpg|{{{2|{{{kpg2|{{{csd2|}}}}}}}}}}}|}}''' {{#if:{{{rationale|}}} | ({{{rationale}}}) }}</font></center><p align="right">({{#ifexist:Wikipedia:Usulan_pamupusan/{{FULLPAGENAME}}|[[Wikipedia:Usulan_pamupusan/{{FULLPAGENAME}}|<font color="red">Kuncén: sawalakeun!</font>]]|[{{fullurl:Wikipedia:Usulan_pamupusan/{{FULLPAGENAME}}|editintro={{urlencode:Citakan:Usulan/Preload évaluasi/édit intro}}&action=edit&preload={{urlencode:Citakan:Usulan/Preload évaluasi}}}} ''ajukeun sawala kateusapukan pamupusan'']}})</p>
<div style="line-height:16px; font-size:11px;">
Pikeun pangusul pamupusan: {{#if:{{{1|}}}{{{kpg|{{{csd|}}}}}}| |<br />* Mangga tambahan alesan kunaon kaca ieu kudu dihapus?<br />* }} Émutan deui pikeun ngabéjaan nu nyieun artikel ngeunaan usulan pamupusan ieu! Paké:<br /><center>'''{{<inowiki/>gnt:[[Citakan:nn-warn|nn-warn]]|{{FULLPAGENAME}}}}'''</center>
----
Saupamana Anjeun ngarasa yén ieu kaca téh teu pantes pikeun dihapus, atawa Anjeun boga niat pikeun merenahkeunana, atawa Anjeun teu sapuk kana ieu usulan, mangga kedalkeun alesan Anjeun di [{{fullurl:Wikipedia:Usulan_pamupusan/{{FULLPAGENAME}}|editintro={{urlencode:Citakan:Usulan/Preload évaluasi/édit intro}}&action=edit&preload={{urlencode:Citakan:Usulan/Preload évaluasi}}}} kaca sawala pamupusanna].<br /><center>'''Ulah ngahapus ieu talatah!'''</center>Ilikan ogé [[Wikipedia:Kasalahan umum|katangtuan]] anu jadi alesan kunaon ieu kaca diusulkeun pikeun dihapus.<br />
39

éditan