Béda révisi "Daptar présidén Apganistan"

m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, Presiden → présidén
m (Bot: Migrasi 4 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q6461436)
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, Presiden → présidén)
'''Présidén Apganistan''' mangrupakeunmangrupa pupuhu nagara [[Apganistan]] (''head of state''), pupuhu pamaréntahan (''head of government''), jeung pamingpin angkatan pakarang (''commander-in-chief''). Présidén Apganistan [[Hamid Karzai]] ngajabat ti [[Désémber]] [[2004]].
 
Nagara Apganistan mangrupa nagara [[républik]] dina période [[1973]]-[[1992]] jeung mimiti ti [[2001]]. Salian ti éta, pamaréntahan dipingpin ku rupa-rupa [[Monarki|raja]], [[émir]], jeung [[Taliban]] nu rézimna aya dina période 1990-an.
 
== Présidén Apganistan ==
 
== Tumbu kaluar ==
* [http://president.gov.af/ Kepresidenan Afganistan] - The official website of the Office of the Presidentprésidént of Afghanistan.
* [http://www.amazon.com/dp/0275999998 A Democracy Is Born: An Insider's Account of the Battle Against Terrorism in Afghanistan]
 
 
{{politik-nagara-stub|Apganistan}}
18.254

éditan