Béda révisi "Dékade"

2 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: kalolobaan → lolobana
m (Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q196828)
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: kalolobaan → lolobana)
{{dablink|Keur rasa séjén tina kecap ieu, tempo [[dékade (disambiguasi)]].}}
'''Dékade''' nyaéta unit wanci nu hartina sapuluhan, ilaharna [[10 (angka)|sapuluh]] [[taun]] disa kalolobaanlolobana [[basa]], kaasup [[basa Inggris]], atawa sapuluh poé dina [[kalénder]] [[Révolusi Perancis|révolusionér]] [[Perancis]]. Kecap ieu diturunkeun tina [[basa Latin]] "decas", [[basa Yunani]] "dekas*, tina deka, nu hartina sapuluh.
 
== Tempo ogé ==
{{kalender-pondok}}
 
[[CategoryKategori:Hijian wanci]]
[[Kategori:Dékade]]
18.254

éditan