Béda révisi "Dagéstan"

2 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: salahsahiji → salah sahiji
m
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salahsahiji → salah sahiji)
[[Gambar:Dagestan.jpg|thumb|200px|Peta Dagéstan]]
[[Image:Dagestan.png|thumb|200px|right]]
'''Republik Dagéstan''' ([[Basa Rusia]]: Республика Дагестан) mangrupa salahsahijisalah sahiji wewengkon konstituén [[Rusia|Féderasi Rusia]].
 
== Tumbu kaluar ==
{{rusiaprov|state=show}}<br />
{{éropa}}
 
{{nagara-geo-stub|Rusia}}
 
[[Kategori:Dagéstan]]
[[Kategori:Kaukasus]]
 
 
{{nagara-geo-stub|Rusia}}
18.254

éditan