Citakan:Pondok: Béda antarrépisi

taya kamandang éditan
m (supados gampil maosna wungkul)
Tidak ada ringkasan suntingan
<!--
----
[[Image:Nulis.jpg|28px|left]]''Artikel ieu mangrupa [[taratas]][http://www.kamaztorg.ru ,] perlu disampurnakeun. Upami sadérék uninga langkung paos perkawis ieu, dihaturan kanggo ngalengkepan.''
----
 
Pamaké anonim