Suku (satuan panjang): Béda antarrépisi

Taya parobahan ukuran ,  5 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, nya éta → nyaéta (2)
m (Bot: Migrating 76 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q3710 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, nya éta → nyaéta (2))
 
'''Suku''' ([[basa Inggris]]: ''foot'', jamak: ''feet'') mangrupakeunmangrupa [[satuan panjang]] non-[[unit SI|SI]] nu ilahar dipaké di [[Britania Raya]] jeung [[Amérika Sarikat]]. 1 suku nya étanyaéta kira-kira sapertilu [[méter]] atawa pasna 0,3048 m. 1 suku ogé sarua jeung 12 [[inci]]. 3 suku sarua jeung 1 [[yard]]. Simbol internasional keur suku nya étanyaéta '''ft'''.
 
'''Suku pasagi''' mangrupkauen satuan aréa pikeun '''suku'''. 1  ft² (dibaca: 1 suku pasagi) sarua jeung hiji daérah winangun pasaga nu panjang gigirna 1 '''suku'''.
{{satuan-stub}}
 
[[Kategori:Satuan panjang]]
 
 
{{satuan-stub}}
20.027

éditan