Béda révisi "Re (kana)"

1 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: make → maké
m (Bot: Migrating 18 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q40803 (translate me))
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: make → maké)
 
|[[Image:Japanese Katakana RE.png|thumb|100px|Katakana レ.]]
|}{{gojuon}}
'''れ''', dina [[hiragana]], atawa '''レ''' dina [[katakana]], salah sahiji [[kana]] basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji [[Mora (linguistics)|mora]]. Dina hiragana ditulis makemaké dua garis, sedengkeun dina katakana ngan hiji. Duanana dieja ([[International Phonetic Alphabet|IPA]]) {{IPA|[ɺ̠e]}}.
 
{|class="wikitable"
{{pondok}}
 
[[CategoryKategori:Kana]]
18.254

éditan