Béda révisi "Karyajaya, Bayongbong, Garut"

m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji
m
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
 
}}
 
'''Karyajaya''' nyaéta salasahijisalah sahiji désa di [[kacamatan]] Bayongbong, [[Kabupatén Garut]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]] , [[Indonésia]].
 
<!--
==Profil Pamaréntahan==
 
 
==Profil Daérah==
18.254

éditan