Damarguna, Ciledug, Cirebon: Béda antarrépisi

m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji
mTidak ada ringkasan suntingan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
 
}}
 
'''Damarguna''' nyaéta salasahijisalah sahiji désa di [[kacamatan]] Ciledug, [[Kabupatén Cirebon]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]], [[Indonésia]].
 
<!--
==Sajarah==
 
 
==Profil Pamaréntahan==
 
 
==Profil Daérah==
 
===Démografi===
 
 
==Atikan==
 
 
==Poténsi==
20.027

éditan