Béda révisi "Karéta api"

2 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎Tingali ogé: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Indonesia → Indonésia
m (A2613 mindahkeun kaca Karéta Api ka Karéta api)
m (→‎Tingali ogé: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Indonesia → Indonésia)
 
== Tingali ogé ==
* [[Kereta Api Indonesia|PT Kereta Api Indonesia]], badan usaha nu ngaoperasikeun karéta api di IndonesiaIndonésia.
{{karéta-stub}}
 
[[Kategori: Karéta api]]
[[Kategori:Angkutan darat]]
 
 
{{karéta-stub}}
18.254

éditan