Béda révisi "Ni (kana)"

1 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé
m (Bot: Migrating 18 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q40666 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé)
 
'''に''', dina [[hiragana]], atawa '''ニ''' dina [[katakana]], salah sahiji [[kana]] dina Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji [[Mora (linguistics)|mora]]. Dina hiragana ditulis ku tilus garis, sedengkeun dina katakana ngan ku dua. Duanana dieja ([[International Phonetic Alphabet|IPA]]) {{IPA|[ni]}}.
 
Catetan, katakana (ニ) ampir sarua jeung kanji keur angka dua (二), tur diejana ogeogé sarua.
 
{{pondok}}
 
[[CategoryKategori:Kana]]
18.254

éditan