Béda révisi "Jan Mayen"

4 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, nya éta → nyaéta
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q14056 (translate me))
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, nya éta → nyaéta)
 
[[Gambar:Jan Mayen orthographic.png|thumb|250px|right|Lokasi Jan Mayen]]
{{Coord|70|59|N|8|32|W|type:isle_region:NO|display=title}}
'''Pulo Jan Mayen''' mangrupakeunmangrupa hiji [[pulo vulkanis]] di [[Samudra Arktik]] jeung bagian ti [[Norwégia|Karajaan Norwégia]]. Pulo ieu panjangna {{convert|55|km|mi|abbr=on}} (kidul-kulon ka kalér-wétan) jeung luas aréana 373&nbsp;km<sup>2</sup> (144&nbsp;mi<sup>2</sup>), sbagian katutup [[glétser]] (daérah saluas 114.2&nbsp;km<sup>2</sup> [44.1&nbsp;mi<sup>2</sup>] sakurilingeun [[Beerenberg]]). Pulo ieu boga dua bagian: kalér-wétan Nord-Jan nu luas jeung nu leutik Sør-Jan, dihubungkeun ku hiji [[genténg taneuh]] salébar {{convert|2.5|km|mi|abbr=on}}. Pulo ieu aya 600&nbsp;km (kira-kira 400&nbsp;mil) kalér-wétaneun [[Islandia]], 500&nbsp;km (kira-kira 300&nbsp;mil) wétaneun [[Greenland]] tengah, jeung 1,000&nbsp;km (kira-kira 600&nbsp;mil) kuloneun [[Tanjung Kalér, Norwégia]]. Pulo ieu loba gunungan, puncak nu pangluhurna nya étanyaéta [[gunung api]] [[Beerenberg]] di kalér.
 
{{Commons category|Jan Mayen}}
 
{{éropa}}
 
{{nagara-geo-stub|Norwegia}}
 
[[Kategori:Jan Mayen| ]]
[[Kategori:Norwégia]]
 
 
{{nagara-geo-stub|Norwegia}}
18.254

éditan