Béda révisi "Gagauzia"

9 bita dipupus ,  5 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa (2), nya éta → nyaéta
m (Bot: Migrating 54 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q164819 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa (2), nya éta → nyaéta)
 
|  169.000 jiwa{{br}} 82,5%
|}
'''Gagauzia''', atawa '''Gagauz-Yeri''', mangrupakeunmangrupa hiji [[daérah otonom]] di [[Moldova]] nu aya di sapanjang wates Moldova jeung [[Ukraina]]. Mayoritas padumuk Gagauzia mangrupakeunmangrupa étnis [[Gagauz]] - mirip jeung urang Turki - nu di sagi étnis jeung budaya nu béda jeung padumuk Moldova nu lian. Ibu kota sakaligus kota nu panggedéna Gagauzia nya étanyaéta [[Komrat]].
 
{{éropa}}
 
{{nagara-geo-stub|Moldova}}
 
[[Kategori:Moldova]]
[[Kategori:Gagauzia]]
 
 
{{nagara-geo-stub|Moldova}}
18.254

éditan