Béda révisi "Kapuloan Laut Karang"

Taya parobahan ukuran ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nya éta → nyaéta
m (Bot: Ngaganti Coral_Sea_Islands.gif ku Coral_Sea_Islands.png)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nya éta → nyaéta)
 
[[Image:Coral_Sea_Islands.png|thumb|right|300px|Peta Kapuloan Laut Karang]]
[[Image:Wyspy Morza Koralowego.png|thumb|right|300px|Peta Téritori Kapuloan Laut Karang]]
'''Téritori Kapuloan Laut Karang''' ngawengku hiji grup kapuloan jeung karang leutik jeung kalobaannanateu didumukan di [[Laut Karang]], kalér-wétaneun [[Queensland]], [[Australia]]. Sahiji-hijina pulo nu didumukan nya étanyaéta [[Pulo Willis (Laut Karang)|Pulo Willis]].
 
{{coord|19|05|27|S|150|54|06|E|region:AU_type:isle|display=title}}
 
{{States and territories of Australia}}
 
{{nagara-geo-stub|Australia}}
 
{{DEFAULTSORT:Karang Laut Kapuloan}}
[[CategoryKategori:Kapuloan Laut Karang| ]]
[[CategoryKategori:Laut Karang]]
[[CategoryKategori:Pulo di Australia]]
[[CategoryKategori:Nu ngadeg taun 1969]]
 
 
{{nagara-geo-stub|Australia}}
18.254

éditan