Béda révisi "2013"

Taya parobahan ukuran ,  3 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: Indonesia → Indonésia
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: Indonesia → Indonésia)
{{Further|Juli 2013|Agustus 2013|Séptémber 2013|Oktober 2013|Nopémber 2013|Désémber 2013}}
* [[20 Pébruari]] - [[Vania Larissa]] ngameunangkeun [[Miss Indonesia 2013]].
* [[10 Méi]] - [[Samagaha]] [[Panon poé]] nu tadina rék kajadian di Kidul Pasifik katémbong jelas di [[Australia]]. <ref>http://eclipse.gsfc.nasa.gov/SEplot/SEplot2001/SE2013May10A.GIF</ref>
* [[1 Juli]] - [[Kroasia]] jabung jeung uni [[Éropah]].
* [[2 Juli]] - [[Lini]] [[Marcapada]] nu tarikna 6,2-SR ngagebregkeun [[propinsi Acéh]] ngagerus [[kabupatén Acéh Tengah]] kajadian éta saeutikna 35-urang maot, 8-leungit leungit, 42-urang maot, 420-urang cilaka & 4,300-imah ancur.
 
== Poé peré nasional di Indonésia ==
Hari-hari libur nasional dan cuti bersama IndonesiaIndonésia untuk tahun 2013:<ref>{{cite web
| title=Ini 19 Hari Libur Nasional Tahun 2013
| url=http://nasional.kompas.com/read/2012/07/19/11114467/Ini.19.Hari.Libur.Nasional.Tahun.2013
18.254

éditan