Béda révisi "Padakembang, Tasikmalaya"

m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
}}
 
'''Padakembang''' nyaéta salasahijisalah sahiji [[kacamatan]] di [[Kabupatén Tasikmalaya]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]] , [[Indonésia]].
 
 
==Profil Pamaréntahan==
18.254

éditan