Interval (matematika): Béda antarrépisi

4 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
→‎Notasi alternatip: Ngarapihkeun éjahan, replaced: sejen → séjén (2)
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, ea → éa (6), eo → éo using AWB)
m (→‎Notasi alternatip: Ngarapihkeun éjahan, replaced: sejen → séjén (2))
 
 
==Notasi alternatip==
Cara sejenséjén keur nuliskeun interval, ilaharna katempo di [[France]] sarta sababarha nagara Eropa sejennaséjénna, nyaéta:
 
* ]''a'',''b''[ = { ''x'' | ''a'' < ''x'' < ''b'' }
20.027

éditan