Sanghyang Siksa Kandang Karesian: Béda antarrépisi

m
→‎Kasenian: Ngarapihkeun éjahan, replaced: di pake → dipaké
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, nya éta → nyaéta, dipake → dipaké (2), ea → éa using AWB)
m (→‎Kasenian: Ngarapihkeun éjahan, replaced: di pake → dipaké)
Payu ulah dipaké keter keter kenana dora bancana na lunas papa naraka; hengan lamunna kapahayu ma sinegguh utama bijilnya ti payu.
 
Baga purusa ulah di pakedipaké kancoleh kenana dora bancana na lunas papa naraka; hengan lamunna kapahayu ma sinengguh utama bijilna ti baga lawan purusa.
 
Ya ta sinanuh dasa kreta ngaranna. Anggeus kapahayu ma dora sapuluh rampes twahna urang reya. Ma ngun twah sang dewa ratu.
20.027

éditan