Béda révisi "Me (kana)"

3 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé , nyaeta → nyaéta, make → maké
m (Bot: Migrating 19 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q40755 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé , nyaeta → nyaéta, make → maké)
|[[Image:Japanese Katakana ME.png|thumb|150px|Katakana メ.]]
|}{{gojuon}}
'''め''', dina [[hiragana]], atawa '''メ''' dina [[katakana]], nyaetanyaéta salah sahiji [[kana]] Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji [[Mora (linguistics)|mora]]. Duanana ditulis makemaké dua garis tur duanana ogeogé dieja ([[International Phonetic Alphabet|IPA]]) {{IPA|[me]}}.
 
{{pondok}}
 
[[CategoryKategori:Kana]]
18.254

éditan