Buka ménu utama

Parobahan

5 bita dipupus, 2 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa
'''Uruguay''', resmina '''Républik Oriéntal Uruguay''',<ref name="cia">{{cite web | url=https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/uy.html | title=Uruguay | publisher=[[The World Factbook]] | author=Central Intelligence Agency | accessdate= 5 January 2010 | authorlink= Central Intelligence Agency}}</ref><ref name="britannica">{{cite web |url= http://www.britannica.com/EBchecked/topic/620116/Uruguay |title=Uruguay |accessdate=2008-09-02 |year=2008 |publisher=Encyclopædia Britannica, Inc}}</ref>
kadang '''Républik Wétan Uruguay''';<ref>For example, [http://www.icj-cij.org/docket/files/135/15873.pdf International Court of Justice press release 20 April 2010 re judgment ''Argentina v Uruguay''].</ref>
{{lang-es|República Oriental del Uruguay}} {{IPA-es|reˈpuβlika oɾjenˈtal del uɾuˈɣwai|pron}}) nyaéta hiji nagara di [[Amérika Kidul]] beulah tenggara. Wates darat sahiji-hijina Uruguay nyaéta jeung [[Rio Grande do Sul]], [[Brasil]], di kalér. Di kulon aya [[Walungan Uruguay]] jeung [[muara]] [[Río de la Plata]] di kidul-kulon. Di tenggaraeunnana aya Samudra Pasifik. Kalawan aréa kira-kira {{convert|176000|km2|sqmi}}, Uruguay mangrupakeunmangrupa nagara nu legana pangleutikna kadua di Amérika Kidul, sangeus [[Suriname]].
 
== Babagian adminstratif ==
{{South Atlantic Peace and Cooperation Zone}}
}}
 
 
[[Kategori:Nagara nu tepung wates jeung Samudra Atlantik]]
18.163

éditan