Béda révisi "Warna"

3 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎Papasingan: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mere → méré
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: kalolobaan → lolobana using AWB)
m (→‎Papasingan: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mere → méré)
# Warna kontras, nyaéta warna-warna anu rasana silih lawan. Warna kontras bisa dihasilkeun tina warna anu ''berseberangan'' (motong titik tengah segitilu) diwangun ku warna primér sarta warna sékundér. Tapi henteu nutupan jigana ogé nyieun kontras kelir kalawan menolah peunteun atawa kemurnian kelir. Conto kelir kontras nyaéta beureum kalawan héjo, konéng kalawan wungu sarta bulao kalawan oranyeu.
# Warna panas, nyaéta kumpulan warna dina wengkuan satengah bunderan dina jero bunderan warna mimiti ti beureum nepi ka konéng. Warna ieu jadi simbul bungah, sumanget, ambek jsjbn. Warna panas méré rasa jarak anu deukeut.
# Warna tiis, nyaéta kumpulan warna dina daérah satengah bunderan dina jero bunderan warna mimiti ti héjo nepi ka wungu. Warna ieu jadi simbul kalungguhan, tiis, merenahméré nah jejbn. Warna tiis méré rasa jarak anu jauh.
 
== Istilah séjén ==
18.254

éditan