Béda révisi "Sriwijaya Air"

1 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Indonesia → Indonésia
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, nyaeta → nyaéta (2))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Indonesia → Indonésia)
 
}}
 
'''Sriwijaya Air''' mangrupa ngaran salah sahiji pausahaan panerbangan di IndonesiaIndonésia. Sriwijaya Air ngalayanan rute panerbangan domestik jeung internasional.
 
==Tujuan==
18.254

éditan