Béda révisi "Jalur Meitetsu Kakamigahara"

m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, Kabeh → kabéh
m (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q6810415 (translate me))
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, Kabeh → kabéh)
 
{{nihongo|'''Jalur Kakamigahara'''|各務原線|Kakamigahara-sen}} nyaetanyaéta jalur kareta di [[Préféktur Gifu]] [[Jepang]] dioperasikeun ku [[Nagoya Railroad]] antara [[Stasion Meitetsu Gifu]] di [[Gifu, Gifu|Kota Gifu]] jeung [[Shin Unuma Station]] di [[Kakamigahara, Gifu|Kakamigahara]].
 
 
== Stasion-stasion ==
 
<font color=black>●</font> L: {{nihongo|Local|普通|futsū}}<br \/>
<font color=green>●</font> S: {{nihongo|Semi-Express|準急|junkyū}}<br \/>
<font color=deepskyblue>●</font> E: {{nihongo|Express|急行|kyūkō}}<br \/>
<font color=blue>●</font> R: {{nihongo|Rapid Express|快速急行|kaisoku kyūkō}}<br \/>
<font color=orange>●</font> L: {{nihongo|Limited Express|特急|tokkyū}}<br \/>
<font color=red>●</font> RL: {{nihongo|Rapid Limited Express|快速特急|kaisoku tokkyū}}<br \>
 
Kabehkabéh kareta eurun di stasion nu aya tanda "●" tur ngaliwat stasion nu aya tanda "|". Sababaraha kareta eureun di "▲".
 
{|class="wikitable"
! style="border-bottom:3px solid green" | Ngaran stasion
! style="border-bottom:3px solid green" | Basa Jepang
! style="border-bottom:3px solid green" | Jarak<br \/>(km)
! style="border-bottom:3px solid green" width=15px | L
! style="border-bottom:3px solid green" width=15px | S
[[Central Japan Railway Company|JR Central]]: [[Jalur Utama Takayama]] (liwat [[Unuma Station|Unuma]])
|}
 
 
{{Nagoya transit}}
 
[[CategoryKategori:Angkutan karéta di Préféktur Gifu]]
{{japan-rail-stub}}
[[CategoryKategori:Jalur karéta di Nagoya|Kakamigahara, Jalur]]
 
 
[[Category:Angkutan karéta di Préféktur Gifu]]
{{japan-rail-stub}}
[[Category:Jalur karéta di Nagoya|Kakamigahara, Jalur]]
18.254

éditan