Kalénder Grégori: Béda antarrépisi

m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: warsih → taun
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12138 (translate me))
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: warsih → taun)
'''Kalénder Grégorian''' nyaéta [[kalénder]] anu ayeuna pangréana dipaké di [[Dunya Kulon]]. Ieu mangrupa modifikasi [[Kalénder Julian]]. Anu mimiti mengusulkannya nyaéta doktor Aloysius Lilius, ti [[Napoli]], [[Italia]] sarta disatujuan ku [[Paus Gregorius XIII]] dina tanggal [[24 Pébruari]] 1582. Penanggalan warsih kaléndertaunkalénder ieu, dumasar taun [[Maséhi]].
{{kelender-pondok}}
 
20.027

éditan